Doordacht werk is ons handelsmerk

ASTEMAC staat synoniem voor kwaliteit. Dankzij de vakkennis van zusterbedrijf ALUMAC construct dat als COP erkend carrosseriebedrijf jaarlijks meer dan 600 voertuigen opbouwt ben je zeker van heel wat ervaring.

We zijn gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van bedrijfsvoertuigen in de breedste zin van het woord. Van container tot trailer. Van kipper tot schuifzeil opbouw. Van containersysteem tot laadkraan. Van materiaalkoffer tot laadklep. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor spuitwerk, herstelling en onderhoud.
Alles onder 1 dak: handig!

In deze bedrijfsvideo maak je kennis met ons team, krijg je een unieke inkijk in onze vestigingen te Kortrijk en Doornik en ontdek je de troeven van onze 3 bedrijven: ALUMAC construct, ASTEMAC en AMC parts. Samen vormen wij 1 sterke groep.

astemac

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan een goeie relatie met onze medewerkers, partners en klanten. In onze service staat de klant centraal. Klantgerichtheid is voor ons een evidentie. Van ons mag je heldere, open en eerlijke communicatie verwachten.

Leg de lat gerust hoog. Dat doen wij ook. Hoge verwachtingen schrikken ons niet af. Integendeel. Je mag gerust veeleisend zijn. Dat zijn wij ook voor onszelf. We zijn doorzetters en houden van een uitdaging.
 
Alles wat we doen, gebeurt met de grootste zorg en oog voor detail. Elke dag opnieuw. Voor elke opbouw. Voor elke klant.

We houden onze oren en ogen open. Altijd weer opnieuw stellen wij onszelf de vraag: kan dit nog beter? En op welke manier? Innovatie is essentieel om onze klanten tevreden te houden en de toekomst van ons bedrijf te verzekeren. Durven en doen. Dat zijn wij.

6 redenen om voor AstemaC te kiezen

Op en top vakmanschap

Toegewijd en ervaren team van verkopers, ingenieurs, projectleiders, mechaniekers en service techniekers. Bovendien kunnen we vertrouwen op de expertise van zusterbedrijf ALUMAC construct.

 

Altijd dichtbij

24/7 depannagedienst en goeie geografische dekking dankzij verschillende makkelijk bereikbare servicepunten.

 

Snel en flexibel

Snelle opstart doordat grote voorraad onderdelen altijd beschikbaar is bij zusterbedrijf AMC parts. Tijdens de constructie nodigen we de klant uit en sturen we bij waar nodig zodat het eindresultaat maximaal is afgestemd op de wensen.

 

Kwaliteit van begin tot einde

Sterk en duurzaam materiaal is ons visitekaartje. Kwaliteitscontroles in verschillende fases van het productieproces geven extra zekerheid. Alle losse onderdelen worden gestraald, gemetalliseerd, krijgen een grondlaag en 2 laklagen in hoogglans.

 

Alles onder 1 dak

Opbouw van zowel vrachtwagen als bestelwagen inclusief inrichting. Ook voor containers en spuitwerk ben je bij ASTEMAC aan het juiste adres. Reken bovendien op ons voor depannage, onderhoud en herstellingen.

 

Op maat van jouw behoeften

Dankzij onze ervaring bij klanten met heel uiteenlopende activiteiten (land- en tuinbouw, transport, recycling, bouw, voeding, industrie,...) voelen we perfect aan wat jij nodig hebt. Overleg en advies resulteert in een passend eindresultaat volledig afgestemd op jouw wensen. Voortaan werk je extra efficiënt.

 

Sterk en duurzaam materiaal. Kwaliteitscontroles in verschillende fases van het productieproces geven extra zekerheid.

astemac
solicitatie

TEVREDEN KLANTEN

Professioneel, perfecte communicatie, correcte afhandeling. Top in de sector!

ASTEMAC is in volle expansie. Onze toekomstplannen zijn ambitieus. De vooropgestelde groei kunnen we alleen realiseren met gemotiveerde en klantgerichte medewerkers. Overtuig ons van jouw talent en goesting om mee te bouwen aan ons verhaal. Wie weet, maak jij binnenkort deel uit van ons team…

Stuur ons jouw spontane sollicitatie